Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ødelagt venskab

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige jeg synes at det lyder svært men hvis du savner din veninde synes jeg det er det rigtige gøre det kan jo være at det går galt igen med ham drengen og dig og din veninde har jo været venner længe men føl dit hjerte

  • Den forstående pige, Pige, 12 år

Jeg synes godt han kunne lyde som en player…. Siden han bare slog op med dig, gik hen til hende… Og nu tilbage til dig.
Hvis du virkelig godt kan lide ham, så kan du vel godt, men jeg synes ikke han lyder som en der mener det. (Det kan jeg jo selvfølgelig ikke bedømme, men jeg tror det.)
Jeg synes heller ikke helt det, din veninde gjorde var okay, hvis i er meget tætte bør du nok sige til hende hvordan du har det, så det ikke sker igen.

Husk veninder er vigtigere end drenge! 😉

  • UwU, Pige, 13 år

hej er en dreng på 12 år jeg kender det godt på en måde min bedste ven blev kærster med mit crush jeg ved det er ikke det samme men jeg vil ufateligt gerne hjælpe dig det er ikke din veninde det er jo ham fyren snak med din veninde og spørg og i skal være veninder igen det er ærgeligt i har kendt hindanden i så lang tid og så er det bare slut 2. bare lad ham fyren være medmindre du er vild med ham sig vi han forlader dig igen vil du ikke være hans kærste/fyr længere håber det var en hjælp

  • Anonym, Dreng, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat