Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ødelagt det jeg havde med en

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Kære Dreng.

Prøv at give hende et pusterum.
Det giver god mening at hun er blevet lidt sur, hvis hun har følt at i har haft noget sammen.
Tror dog ikke at der er meget mere du kan gøre end at give hende et pusterum hvor hun kan have lov til at være lidt sur og derefter kan du så snakke med hende.

Venlig hilsen – Per fra din lokale CirkelK

  • Dreng, Transnigger, 17 år

Hej dreng på 15 år.
Sikke noget rod du er havnet i :'(
Du siger du forsøger at gøre det godt i igen, men intet virker. For mig er det et tegn på at du griber det forkert an.
Nu aner jeg ikke hvad du har forsøgt, derfor er det også svært at give en konkret råd.

Min første tanke:
Har du lyttede til hende, og prøvede at sætte dig i hendes sko? I stedet for undskylde og fortælle hvor ked af det du er osv. Har du så spurgt hende hvad hun føler, og hvad der skal til for at hun kan stole på dig, og måske senere tilgive dig, så i kan starte på en frisk?

Min anden tanke:
Har du givet hende plads? Det ikke unormalt at vi piger i sådan en situation som denne, har brug for plads, der er mange følelser på spil, og dem skal vi have styr på. Derfor hjælper det ikke hvis ham der har såret os bliver ved at skrive.

Min tredje tanke:
Har du prøvede at gøre noget romantisk for hende?
Hvordan mødtes i, eller rettere hvordan opstod gnisten mellem jer? Har i nogle gode minder sammen?
Har hun gjort noget godt for dig? Noget som betød meget for dig, er der noget som du kan bruge, der kan minde hende om hvorfor hun kunne lide dig?

Min fjerdre tanke:
Lav/giv hende noget personligt til hende. Noget som viser din omsorg for hende. Nu er det jo den kolde tid i følge kalenderen. Måske du kan lave eller give hende noget, som hun kan bruge til at holde sig varm med. Skriv evt. et brev sammen med det du giver hende. Fortæl hende hvad du føler, at du ikke kan få hende ud af hovedet. Fortæl hende at du har indset du forelsket i hende, og hvis hun vil give dig en chance, vil du være den bedste kæreste hun kan få. Indrøm dine fejl. Hvis du kan lave noget personligt til hende, samtidig med at du giver hende et brev. Vil dette sende hende et signal om, at hun betyder noget for dig. Hvilket måske vil virke.

Du nødt til at bevise, at hun kan stole på dig, og at du aldrig vil såre hende igen. Hvis du har mod til det. Så læg evt. blomster ved hendes plads i fx. kantinen, eller giv hende det. Hvis du tør stille dig op foran hele klassen / efterskolen, og fortælle hvad du føler for hende, så vil jeg håbe på hun bliver imponerede, og får et bevis på at du rent faktisk mener det. Det kan meget vel få hende til at overveje det. Men husk at giv hende tid, ikke pres på.

Elser du hende, må du også respekterer hendes beslutninger, også selvom det måske betyder det ikke skal være jer.
Sidst men ikke mindst, har du talt med hendes veninder? Har du spurgt dem til råds, eller er du ikke på talefod med dem? Hvis du kan tale med hendes veninder, så spørg dem, hør dem ad hvad du kan gøre. Hvis de tror på jer to, vil de muligvis også hjælpe dig.

Alt held og lykke.

  • A, Pige, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat