Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ødelægger det venskab at få en kæreste

Jeg har en god ven,

men jeg føler han er lidt mere end bare en god ven.

Han har det på samme måde

men jeg ved ikke om det ville ødelægge vores venskab

hvis vi bliver kærester.

Plus jeg ved ikke om jeg er for ung.

Ps jeg er 11 snart 12

Håber i kan svare🤪

Pige, 11 år
Svar fra andre

Børn

Hej. Jeg tror næppe man er for und til at være kærester. Ens alder har måske kun en effekt på hvad i lægger i det at være kærester.

Jeg tror selv at man må tage en dag ad gange. Man bliver ikke kærester for at slå op, så tænk ikke på jeres venskab i fremtiden, men på at i lige nu har det rigtig godt sammen

  • Luna, Pige, 16 år

Hej,
Du er bestemt ikke for ung til at få en kæreste, men føler du dig ikke klar? Så synes jeg bestemt du burde vente til, du selv føler dig helt klar. Men føler du dig klar vil jeg virkelig mene, du bare skal snakke med ham og høre ham ad omkring det. Et venskab kan sagtens fortsættes som kærester også, jeres bånd til hinanden bliver bare på lidt andre måder. Men venskabet kan en dag gå lidt i vasken, hvis i en dag, så slår op. Selvfølgelig kan man sagtens være venner efter et forhold, men det er for mange svært.

Jeg håber det hele lykkes for dig – og at du finder ud af, hvad du vil. God vind fremover.

  • Simon, 18 år

Hej. Du er slet ikke for ung. Men prøv at vent lidt, og se om du virkelig gerne vil det. For på et eller andet tidspunkt slår i jo op, og ja der er venskabet nok lidt “ødelagt”
held og løkke<3

  • pige, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat