Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ødelæggelse af venskab

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Tusind tak for dit råd. Jeg vil gerne prøve at give ham nogle hints.

  • Personen der har skrevet brevet., Pige, 14 år

Nu ved jeg ikke hvor han bor der er jo forskel på om det er på den anden side af Øresundsbroen eller Australien men jeg synes du forsigtigt skal prøve spørge lidt end til hvad han føler om han også har følelser for dig og går den så går den og hvis ikke så er jeg sikker på i godt kan bevare jeres tætte venskab

  • Anonym, Pige, 14 år

Ja, jeg er enig. Jeg vil gerne give hints, og finde ud af hvordan han har det med mig. Jeg har på fornemmelsen at han måske også godt kan lide mig. Han virker meget interesseret, han spørger mig om min mening til hans værelse og forskellige andre ting, og er nysgerrig efter at høre hvordan min dag er gået, og hvad jeg har lavet. Men det kan jo også bare være fordi vi er så tætte venner, og fordi jeg gør det sammen. Det ved jeg ikke.
Ps-han bor i Frankrig.

  • Pigen der har skrevet brevet., Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat