Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hjælp kan hvem kan han lide?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Mit bedste råd til dig er. Prøv at snakke med personen om det, evt spørg ham om i skal være kærester. Det værste der kan ske er at du får et nej. Men lad være med at tro fuldt og fast på rygter, vis du ikke selv har oplevet det
Håber det kan hjælpe.

  • Anonym, Dreng, 15 år

hej, jeg oplever faktisk det samme og ja det er også træls at han gør det ved en anden pige også når man allerhelst kun vil han gør det ved en selv men altså stadig, hvis du tør så prøv at snakke med ham og hvis han siger at han ik føler det samme for dig ja det jo også træls ik men det er jo også træls at man ikke for taget et skrid uden du finder ud af om han kan lide dig eller ik, bar ta dig den tid om det før du snakker/skriver til ham hvis du har løst eller tør, håber på det beste

  • hejjj, Pige, 13 år

Hej pige på 12 år.

Det lyder som en rigtig svær situation, som skaber meget forvirring hos dig. Og det forstår jeg også godt, at det gør.

Du skriver at der er en dreng, som muligvis kan lide dig, men også en anden pige. Du skriver dog ikke hvordan du har det med ham. Kan du mon lide ham?

Ud fra din besked vil jeg gætte du godt kan, derfor syntes jeg du burde snakke med ham. Selvom det måske kan være svært, er det sommetider det bedste, at gøre. Du kan også forsøge at se tiden an, det er nok lidt nemmere for dig.

Hvis du ikke kan lide ham, så vil jeg mene, at du brude forsøge at glemme ham lidt. Lad være med at tænke så meget over det, nogen mennesker tænker bare ikke på hvordan andre får det, når de ved man kan lide to på en gang. Og sådan er verden desværre bare.

Jeg håber virkelig, at det løser sig.
De bedste hilsner
Pige 15 år.

  • Pige 15år, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat