Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min kæreste blev kysset af en anden

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej søde
Jeg ved jo ikke hvor meget din kæreste har sagt at han allerede har en kæreste for hvis hende pigen der kysset ham ikke viste det ville jeg ikke være bekymret det er jo ved at være slutningen på året så hvis man gerne vil have sit crush og synes man har prøvet at sende tydelige signaler så griber man nogen gange til alternative metoder jeg tror virkelig din kæreste ikke sagde det for ikke at sorger dig han ville ikke gøre dig ked af det og håbet måske på at det var noget som forblev på hans efterskole jeg ville tro på ham men alligevel tage en snak med ham og måske også spørger til den pige for jeg synes jeg kan fornemme på det brev at du er sorget og det er helt forståeligt men hvis i virkelig elsker hinanden så skal det nok gå

  • Mig, Pige, 21 år

hej 16-årig pige.
normalt er der ik nogen der har balls nok til bar at kys en, uden der er blevet sendt signaler. Nu kender jeg jo ik hele historien, men det kan jo godt være der har været noget, som har lagt op til at de har kysset. men hvis der ikke var, er det stadig forkert af ham, at han ik sagde det til dig
kh pige, 16 år

  • anonym, Pige, 16 år

Hej,
Ved ikke om du vil ha hjælp fra en dreng.
Men kan også være rart og se det fra hans side, og hvis jeg skulle give et gæt, så er der ikke noget, og derfor han først sagde det efter 1 uge, fordi vi fyre, overtænker alting, når der angår jer piger og kærester, fordi vi vil ikke gøre noget forkert, eller sige noget forkert, lige meget om I næsten har været kærester i 1 år, så tænker vi over, hvordan I kommer til at tage det vi siger.
Så fra min side, vil jeg ikke sige du skal bekymre dig, og at du skal tro på det han siger.

Og hvis det har været en elevfest, med noget alkohol og halv fulde teenager, og du ser dit crush, og tænker “nu eller aldrig”, så tør man godt bare og kysse nogle.
Håber det hjælper.

  • Anonym dreng, Dreng, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat