Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Crush

Hej

jeg har et fundet mig et crush fra skolen,

men hun er forelsket i en anden.

Hvad gøre jeg?

Vi kommunikere rigtig godt sammen

og vi snakker tit om hendes problemer.

Dreng, 17 år
Svar fra andre

Børn

Altså er hun også forelsket i dag? Hvis ja så hvis hende at du er bedre end alle de andre hun har en crush på. Hvis nej kan man gøre 2 sek. 1 ting er at sige det til hende så hun ved det, du har det bedre fordi du har sagt det til hende men du kan risikere at miste hende som ven/veninde fordi hun overhovedet ik har det på samme måde. 2. ting er at lade vær med at sige det til hende og så gå med følelsen inde i dig selv og vælge at “ignorere” den følelse men det kan også være svært.

Hvis jeg var dig ville jeg vælge at sige det til hende fordi det er sådan en stor ting og jeg har faktisk prøvet det samme bare hvor jeg var forelsket i min ven og han kunne lide alle mulige piger. men vi ente med at blive kærester og er det stadig i dag

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Du kunne sige til hende at du har følelse for hende og sige at det er okay hun ik ha følelser for dig.
Kh Freja 12 år✌️

  • Frejsen, Pige, 12 år

Jeg har præcis samme problem som dig fyr, måske kunne du spørge nogen af hendes venner om hvad hun kan lide Uden at gør det for Åbenlyst, håber du finder ud af det <3

Kvh mig

  • Knyst operations-skriveren, Dreng, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat