Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Nye kærester

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

HEY!!!

jeg er 11 år og har selv en K og vi laver heller ik rigtig så meget sammen. Men giver måske et kram hver anden dag og så kommer det lidt automatisk at i ik tænker over det hvad igår i starten er det lidt MEGET pinligt

HELD LYKKE SIS

  • VALDEMAR, Dreng, 11 år

hej okay det er vigtigt at du gør det er følges rigtigt og ellers bare tage det som det kommer.

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej, jeg er selv 13 og har en kæreste. I skolen opføre vi os som om at vi slet ikke kender hinanden. Jeg føler at han flirter med andre for at gøre mig jaloux. Og det virker, så det du skal gøre er SKRIV til ham. Skriv hvad du føler, skriv til ham at du ikke ville opføre jer som om at i er venner. Og hvis jeg var dig ville jeg måske mødes med ham. Måske hjemme hos en af jer, i kunne også tage ud i en biograf. Der er massere af ting at lave! Men hvis jeg var dig havde jeg nok bare krammet og holde i hånden. Men det er jo op til jer. Håber at det hjælper <3

  • pige på 13, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat