Brev

Nye kærester

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

HEY!!!

jeg er 11 år og har selv en K og vi laver heller ik rigtig så meget sammen. Men giver måske et kram hver anden dag og så kommer det lidt automatisk at i ik tænker over det hvad igår i starten er det lidt MEGET pinligt

HELD LYKKE SIS

  • VALDEMAR, Dreng, 11 år

hej okay det er vigtigt at du gør det er følges rigtigt og ellers bare tage det som det kommer.

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej, jeg er selv 13 og har en kæreste. I skolen opføre vi os som om at vi slet ikke kender hinanden. Jeg føler at han flirter med andre for at gøre mig jaloux. Og det virker, så det du skal gøre er SKRIV til ham. Skriv hvad du føler, skriv til ham at du ikke ville opføre jer som om at i er venner. Og hvis jeg var dig ville jeg måske mødes med ham. Måske hjemme hos en af jer, i kunne også tage ud i en biograf. Der er massere af ting at lave! Men hvis jeg var dig havde jeg nok bare krammet og holde i hånden. Men det er jo op til jer. Håber at det hjælper <3

  • pige på 13, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere
Chat
Chat