Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ny klasse problem!!!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej, Jeg havde også det problem da jeg startet i en ny klasse. Du skal ikke være bange for dine følelser. Hvis du har det sådan så fortæl det til dine venner.

  • Mathias, Dreng, 14 år

Kære søde

Jeg er også 10 og går i 5. Jeg har en kæreste og jeg syntes du skulle prøve at hænge ud sammen med så hvis der en dag er gruppe arbejde så prøv at spørg ham om i skal arbejde sammen og husk bare at være dig selv det gjorde jeg for at komme sammen med min kæreste. Eller hvis han i frikvarterende spiller fodbold så vær med og tænk ikke på om du er god men bare hav det sjovt! Jeg håber du kan bruge mit svar for jeg tror jeg ved hvad du føler for min kæreste er også den populære dreng i min klasse

Fra pigen på 10

  • Lovegirl18, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat