Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Nudes

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Ikke gør det igen

  • BavianRøv, 16 år

hvis man skal sende nudes for at han kan lide en/vil en er han ikke det værd. synes du skal skrive det til ham næste gang han spørg. altså hvis jeg skal være ærlig synes jeg han virker lidt fuckboi og en tand for flødet men selvfølgelig kender jeg ham ikke. hvis du kan ville jeg nok slette billederne og ikke sende flere. siden dit ansigt ikke var med (hvilket er rigtig godt) og billederne ikke kan findes i jeres samtale har han intet bevis på det er dig, plus at han jo nok ikke kender nogen af dine venner, så tror ikke du har så meget at være bange for angående billederne så snart de er slettet <3 hvis det går dig på ville synes jeg du skal sige det til dine forældre eller søster eller kusine eller veninde eller lærer eller hvem end du føler dig tryg ved! selvom det var dumt at sende nude tror jeg de vil være stolte over at du ikke havde dit ansigt med og at du virkelig prøver at fikse det <3 held og lykke til dig!

  • amalie, Pige, 14 år

Hey søde
Jeg synes, at burde droppe ham. Han er tydeligvis kun interesseret i at få tilsendt nøgenbilleder. Han er slet ikke det værd. Desuden er det også ulovligt at sende og modtage nøgenbilleder. Det kommer til at bide dig i røven senere. Jeg synes, at du burde snakke med dine forældre om hele situationen. Jeg er sikker på, at du kommer til at finde en, som rent faktisk accepterer dig og dine valg <3

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat