Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

X

hej jeg er en dreng på 16 år

og som er maks forelsket i en pige der hedder X.

Hun er møj lækker og sød,

men jeg ved ikke om jeg skal tage chancen

for vil også gerne være drengeræv med gutterne.

håber i kan hjælpe mig

Dreng, 16 år
Svar fra andre

Børn

Ingen pige kan lide en kæreste der er for meget “drengerøv”, så helst ikke for meget af det hvis i ender med at komme sammen. men du skal 100p bare gå efter det. u go king

  • Siff, Pige, 17 år

De fleste piger Elsker en dreng der tør skille sig lidt ud, bare ikke for meget. Men hun synes sikkert kun det er sejt hvis du tør at at være med hende uden at være flov over det. Så spring bare ud i det. Jeg er selv ret lun på en fra mit arbejde og jeg vil seriøst blive så! Freeking glad hvis han skrev til mig. Gør det! (:

  • Pige der vil hjælpe, Pige, 17 år

hej din drengeræv, jeg føle med dig men du skal bare tage chancen. for det kan vel være lige meget hvis hun ikke kan lide dig tilbage, du kan jo bare prøve at finde en ny (:

  • Anonym, Dreng, 23 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat