Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Nogle fif til hvordan man får en kæreste

Jeg er en dreng på 16

Jeg har været single i hele mit liv, og gad godt at have en kæreste.

Er der nogen der har nogen fif til hvordan man får en kæreste

og om der er en pige der godt kan lide en?

Dreng, 16 år
Svar fra andre

Børn

Hej med dig!:)

Det er helt forståeligt at du gerne vil have en kæreste, det er super spænende sådan noget.
Mit tip er at finde en du følger dig tryg ved, og kan være dig selv omkring.
Det kan tage lang tid, det kan også tage ingen tid, det er så forskelligt fra person til person.

Når du finder en pige du godt kan lide, kan du evt. snak med hende, spørg ind til hende dag, giv hende måske en kompliment på hendes tøj/hår? Når i er begyndt og snakke mere sammen kan du evt. begynde og flirt lidt uskyldigt med hende. Selvom det måske kan være lidt mærkeligt er jeg sikker på, der er mange fine videoer på nette heriblandt YouTube, som sikkert har nogle fine guides. Du kan også gå ind på vi unge og finde nogle gode tips, til hvordan man evt. fliter/score en pige.

Det er så forskelligt fra pige til pige, hvad man kan lide derfor er det meget svært at sige konkret. Jeg som pige selv, kan godt lide den der lille uskyldig flirt, komplimenter, og at man bare virker interesseret i en. Igen er det så forskelligt fra person til person, så tænker også derfor du nemt vil finde ud af hvad den pige du finder godt kan lide. Du kan evt. spørg hvad hendes type er, eller hvad hun lige søger i en dreng/ eller hvad hende turn on/turn off er. Turn off/turn on behøves ikke nødvendigvis være noget ment frækt.

Håber det hjalp lidt!:)

  • Anonym 100%, Pige, 14 år

Hej, først skal du finde en som du tænker er sød eller, hvis du har et crush. Det kan fx være en fra en hobby/sport⚽️🏀🏈🏒🎾🏓, en I din skole 🏫 eller en der bor på din vej🏡, men ja… Når du har fundet den rette som du følger dig glad med, dig selv og tryg ved. Kan du begynde, at snakke, mange piger (ikke alle) kan lide, at snakke om sig selv eller om, hvad de skal lave. Spørg om, hvad hun har lavet idag eller, hvad hun skal I weekenden, osv… Og så kan du sige, at hun fx har noget flot tøj👗 på eller, at hun er sjov. Spørg så om hendes nummer📱, og skal du bare skrive til hende, lære hende bedre, at kende, men ikke spame(staves) Men jeg vil synes, at det er bedre, at lære hende, at kende in real life(ansigt til ansigt) Hvis hun selv begynder, at spørge ind til dig og skrive, så kan det være et tegn. Efter noget tid, hvor du ved, at hun fx elsker katte🐱, så vis hende et billed og du skal lytte godt efter når hun taler, så du ved, hvad hun kan lide og ikke lide. Efter det trin, kan du begynde, at flirte fx prøv, at have øjenkontakt eller ret lidt på dit hår. Men du skal huske, at det skal være en du kan lide ellers knuser du hendes hjerte💔, hvis du lader som om, du kan lide hende.
Du tænker nok, at jeg er meget ung og ingen afaring har, men jeg vil lige sige, at jeg er meget moden og er selv en pige så ved, hvordan de FLESTE piger er. Husk, at piger er forskellige ikke alle kan lide komplimaner(staves) ikke alle ønsker sig en kærste osv….
Jeg håber det lykkeds💜
Og, at du kan bruge mine råd/svar😇
Kh Hjælperen

  • Hjælperen, Pige, 10 år

Jeg har selv haft det problem, men find en pige du syndes er sød, tal med hende, være sammen med hende, og når fu så kan se/mærke at hun også er vild med dig så spørg du hende. (Det virkede for mig)

  • Anonym, Dreng, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat