Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Noget med forelskelse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Gå efter den 2. pige for hvis du virkelig elskede den 1. pige, ville du ikke få følelser for en anden.
Har hørt det mange gange før og måske er det rigtigt.

Håber at det hjalp:)

  • Hjælperen, Dreng, 16 år

Jeg har ikke rigtig følelser for hende på den måde. Hun er sådan sød som ven og vil helst ikke gøre det underligt. Og er bange for at hvis jeg går ud med en anden, at det hele så vil blive ødelagt.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Jeg har været i lignende situation, dengang havde jeg et sygt crush på pige 1, men snakkede ikke meget med hende, faktisk vidste jeg ikke noget om hende. Men pige 2 (som jeg stadig er sammen med) har jeg kunne snakke med, og hun var meget vild med mig (det er hun stadig). Efter hånden som vi snakkede sammen fandt vi ud af at vi var faktisk meget ens og jeg kunne mærke at jeg ville klart have det bedre sammen med hende end pige 1. Efter noget tid havde jeg faktisk groet følelser for hende og pige 1 var så bare som en hver anden i klassen som bare var der.

Hvis du virkelig godt kan lide din pige 1, så prøv at find ud af hvad i har til fælles, se om hun egentlig er din type.

Men hvis pige 2 spørger om du vil på date eller noget, så sig ja (start med at spise på en restaurant eller gå en tur sammen og snak) det kan ændre dit syn meget og du finder måske ud af at hun er mere din type end pige 1, som du jo ikke rigtig har talt med.

  • Anonym hjælper, Dreng, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat