Brev

Noget med forelskelse

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Gå efter den 2. pige for hvis du virkelig elskede den 1. pige, ville du ikke få følelser for en anden.
Har hørt det mange gange før og måske er det rigtigt.

Håber at det hjalp:)

  • Hjælperen, Dreng, 16 år

Jeg har ikke rigtig følelser for hende på den måde. Hun er sådan sød som ven og vil helst ikke gøre det underligt. Og er bange for at hvis jeg går ud med en anden, at det hele så vil blive ødelagt.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Jeg har været i lignende situation, dengang havde jeg et sygt crush på pige 1, men snakkede ikke meget med hende, faktisk vidste jeg ikke noget om hende. Men pige 2 (som jeg stadig er sammen med) har jeg kunne snakke med, og hun var meget vild med mig (det er hun stadig). Efter hånden som vi snakkede sammen fandt vi ud af at vi var faktisk meget ens og jeg kunne mærke at jeg ville klart have det bedre sammen med hende end pige 1. Efter noget tid havde jeg faktisk groet følelser for hende og pige 1 var så bare som en hver anden i klassen som bare var der.

Hvis du virkelig godt kan lide din pige 1, så prøv at find ud af hvad i har til fælles, se om hun egentlig er din type.

Men hvis pige 2 spørger om du vil på date eller noget, så sig ja (start med at spise på en restaurant eller gå en tur sammen og snak) det kan ændre dit syn meget og du finder måske ud af at hun er mere din type end pige 1, som du jo ikke rigtig har talt med.

  • Anonym hjælper, Dreng, 22 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat