Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Nogen måde at glemme følelser for hende??

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg vil på ingen måde tage håbet fra dig eller gøre dig ked af det men resultatet kan måske godt være at I ikke kan være så tætte mere. Jeg har nemlig prøvet det samme. Jeg havde en veninde som var så smuk og jeg gik hen og blev forelsket i hende. Jeg var sikker på det var gengældt for jeg havde åbenbart misforstået nogen signaler fra hende. Så ved en soveaftale gik jeg all in og viste mig nøgen for hende for jeg forventede faktisk vi skulle forenes. Men jeg havde helt misforstået hende for hun trak sig tilbage og stemningen blev vildt akavet og jeg stod bare der helt flov med alle mine yndigheder. Det endte med at vores venskab blev køligere og i dag hilser vi bare lige på hinanden. Omvendt kan jeg også stå frit nu hvor jeg skal på efterskole. Så du må ikke fortvivle selv om det går i stykker. Der er altid lys forude.

  • anonym pige, Pige, 15 år

Det er overhovedet ikke rart at gå igennem sådan noget, og er selv blevet “afvist” af en person, som jeg stadig er venner med. Det er bedre end ingenting, og jeg er også meget taknemmelig.
Jeg tror egentlig, mine følelser for hende bare falmede gennem tiden? Det gjorde selvfølgelig lidt ondt, da vi gik i samme klasse, og jeg så hende hver dag – men så snart jeg brugte mere tid på at tænke og lave noget andet, der kunne hive mig væk fra tankerne om hende og generelt bare kærlighed, blev jeg mere okay med det. Jeg synes, det er en perfekt mulighed at kunne slippe dig løs og nyde din sidste tid på efterskolen, og bare prøve at glemme det hele lidt måske. Der er altid andre muligheder i fremtiden:)

  • anonym, Pige, 15 år

Det er en træls og svær situation, min veninde og jeg er begge bi, og blev vild med hinanden på vidt forskelige tidpunkter da hun var kommet over mig blev jeg vild med hende, vi ente sågar med og gå i seng sammen 7 gange det lettede trykkede, hun var vild med mig på efterskolen vi var sågar værelse karmarater hele året, nu er vi efter 5 pr stadig bedste venner har begge kærester som vi bor med og griner lidt over det den dag idag, det har intet ændre vi sover stadig sammen går på wc sammen og i bad sammen, så snak om det med hende vi blev begge overrasket over vi havde det på samme måde⭐️

  • Anonym pige⭐️, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat