Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Pige crush

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej. Jeg Forstår 100% hvordan du har det, jeg mødte også engang en fyr jeg vidste var hetro, ham var vildt sød og jeg besluttede mig for at spørge om jeg kunne få hans snap så vi kunne blive tætte (bliv helst ikke for tæt dog, det kan ødelægge jeres venskab rigtig meget hvis du gør) jeg fik hans snap og fandt faktisk ud af at han var biseksuel, og vi kom sammen. Så hvis jeg skal være ærlig, tag din chance💪 husk nu YOLO (you only live once) du fortryder sikkert hvis du ikke siger dine følelser, og hvis du ikke vil have at jeres venskab bliver ødelagt så spørg hende om i stadig kan være venner. Er meget stolt over at du turde dele dette!

  • Anonym, Dreng, 13 år

Hej.

Hvis jeg skal snakke fra noget jeg selv har prøvet med det der, som også er dit problem, så vil jeg nok sige at det er bedst hvis du snakker med nogen om det.

Men kun hvis du føler dig tryg i at dele det.

Det hjælper dog tit en hel del at få det fortalt til nogen man stoler på, det gjorde det for mig så håber også at det kan hjælpe dig.

  • Pige der vil hjælpe, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat