Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

NK?

Hej.

 

Jeg ville egentlig spørge om der er noget.. ‘unormalt’, i at være kæreste over nettet (nk)?

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

hej. jeg havde en nk i 4 mdr. ved jo ikke om det bare var dobbeltliv han levede, men jeg følte mig virkelig forelsket i ham og sådan som han skrev, lød det også som om at han elskede mig. vi skrev 24/7 med hinanden og jeg havde det fantastisk, bort set fra at han boede så langt væk, at jeg ikke kunne besøge ham. jeg fik virkelig den boblende fornemmelse i maven hver gang han skrev og han skrev det samme.

syntes godt man kan være nk, men ja man er ikke et “rigtigt” kærestepar og pas på med at du ikke bliver snydt!

hilsen f

  • frikkesss, 15 år

Hej! For det første vil jeg sige det som det er: Kærlighed på nettet findes ikke. Det er som at sige “Jeg elsker dig” men uden nogen beviser – og det er netop hvorfor jeg er imod nk. Man kan skrive men man kan ikke bevise. Og faktisk aner man ikke noget om hvem man skriver med – selvfølgelig kan man sige at man er en sød, venlig, kærlig, osv. person hvis man ikke skal bevise det 😉

  • Anonymous, 15 år

Kære du.
Det kan være spændende og nyt med en kæreste på netten, men det er vigtigt at huske, at du ikke altid kan vide, hvem der er på den anden side af skærmen.
Jeg vil blot minde dig om, at det er vigtigt, du passer på dig selv.

Tanker.

  • Hendederduvednok, 17 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat