Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Nervøs over snakken

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej. Jeg er sikker på hun synes det var en god grund og at hun derfor ikke tager det så tungt. Hvad angår at i går i samme klasse – hvis i snakker godt sammen bliver der nok ikke et problem i det bare tag det som det kommer. Hvis i så engang slår op, så er det sådan det er. Ja, måske bliver det lidt akavet, men lidt akavethed har aldrig skadet nogen. Det vil maks vare et par få dage og så er det ovre. Bare tænk på alt det gode du får ud af at have en kæreste frem for hvad dårligt der kan ske som at i slår op. For hvis man konstant går med de tanker i baghovedet, slapper man ikke af i forholdet og så føles det ikke rart at være i, og hvad er så meningen med et forhold??

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat