Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Forelsket? Hvad gør jeg?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej et godt råd sig til ham at du synes at du selv er grim selv om du måske ikke synes det. og se hvad han siger til det for det kan være at han siger “nej du er da smuk “ for så ved du i det mindste hvad han syntes om dig.

  • Den dejlige, Pige, 8 år

Halløj
Det eneste råd jeg kan give dig er bare at springe ud i det. Hvis du ikke tager skuddet, ved du aldrig om du rammer plet. Ud fra hvad du har skrevet, lyder det til mig som om han nok godt kan lide dig, men er nok bange for at få et nej. Best case scenario, begynder i at date. Worst case scenario, får du et nej.
Det er ikke verdens undergang hvis du får et nej. Bare kom op på hesten igen og sige better luck next time.

Hæld og lykke.

  • Anonym, Dreng, 15 år

Hej!
I brevet lyder det som om at du er meget genert hvis jeg ikke tager fejl? Hvis du har hans snap kan du måske prøve at starte en streak med ham og sende nogle “basic” fotos til ham af fx. Dit kæledyr (hvis du har et), dit værelse eller et billede af dig selv:)
Håber det hjalp:) held og lykke!

  • Anonym, Pige, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat