Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Når der er hjerter i luften

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa:)
Vi alle bliver forelsket på et tidspunkt. Om han er 10 cm højre end dig betyder faktisk ikke spor. Faktisk kan mange dreng godt lige lave piger, eller det har jeg hørt. Han er også lidt over 1 år ældre end dig. Jeg ved ikke hvor gammel du og han er, men jeg tror at 1 enkelt år ikke betyder særligt meget. Om i passer sammen i alder og højde, det synes jeg, men hans mening ved jeg nu ikke helt. Jeg ved ikke om i flirter eller det bare er et venskab i har. Hvis i begge flirter, kan det godt være at han er interesseret i i dig på kæreste-måden. Læg mærke til om han flirter, når i snakker sammen og hvis han sender hjerter, når i skriver sammen, kan det betyde at han også er interesseret. Så vær ikke bange om det udvikler dig til noget mere. For meningen med at være sammen med en anden, er at i skal være glade og det tror jeg at i begge vil <3
- Hilsen hjælperen.

  • hjælper :), 15 år

Var ligeglad med om han er 10 cm højre en dig. Selvom han måske er et 1 år ældre en dig. Kærlighed er ikke noget man kan gøre for endten er den der eller er den der ikke.
Prøv og indsamle iformation om han har føelser for dig

  • Anonymous, 13 år

Højden er det mindste problem, det kunne godt blive akavet men det er stadig intet problem, og høje fyre ku jo evt løfte pigen om og kysse hende=cute
Jeg synes det lyder til i passer godt sammen, i har forskelligheder men stadig fælles interesser, og det er helt perfekt.

  • Hjælperen, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat