Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ny kæreste

Jeg har lige fået en kæreste,

vi har allerede været kærester før,

det var meget akavet derfor slog vi op.

Jeg vil gerne kysse og holde i hånd

og gøre så det ikke bliver akavet.

Ved bare at han også er meget hurtig igang.

Hvornår begynder man at kysse?

Og være sammen?

Vil så gerne have ham

men vil også slå op.

Hvad skal jeg gøre?

Pige, 13 år
Svar fra andre

Børn

Vi sige det er vidt forskelligt hvornår man begynder at kysse. Det kommer meget an på hvor godt man kender hinanden i forvejen. Hvis man fx har været venner inden man bliver kærester så behøver der ikke gå så lang tid før man kysser. Men hvis jeg lige har mødt en fyr så ville jeg ikke kysse med det samme. I har jo været kærester før så i kan jo sagtens straks holde i hånd og kysse. Men så skrivr du “være sammen.” hvis du mener intimt så synes jeg der skal gå lidt længere tid. Man skal være sikre på hinanden og kunne stole på hinanden og være trygge ved hinanden før hænderne skal ind under tøjet. Sådan tænker jeg i alt fald. Men er man først det så kan det også blive rigtig godt. Men lyt til dit hjerte og find ud af om han er den rigtige.

  • lille hjælper, Pige, 14 år

Davs. Jeg tror ikke man skal være desperat for at kysse, holde i hånd, være sammen i sengen som er det jeg tænker du mener

Hvornår begynder man og være sammen??: Altså den seksuelle lavalder i danmark er 15 år og dermed er det først lovligt der sådan rigtigt tror som sagt at du burde tage det som det kommer “Hvis i begge er under 15 er det dog lovligt og have sex men vær lige sikker på i begge er klar og brug helst kondom”

Hvornår begynder man at kysse?: Jeg tror også med at kysse det kommer lige pludseligt det skal nok komme en dag hvis i elsker hinanden nok

Jeg tror du skal virkelig mærke efter om du vil være sammen med ham fordi hvis du virkelig gerne vil have ham men du vil også gerne slå op så tror jeg måske ikke han er den rigtige for dig ved ik om du kunne bruge de her råd men god dag 🙂

  • Hjælper, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat