Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

drenge forvirre mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Er du vild med ham?

  • Anonym

jeg syntes at du skal spørge han ind og du er mega pæn så selvfølgelig kan han lide dig

god dag.✌🏼❤

  • bina, Pige

Hvis du ikke rigtigt svarer ham og han stadigvæk skriver til dig 3 gange om dagen, så synes han mindst at du er lidt mere interessant end de fleste andre piger. Han er muligvis endda vild med dig, men det kan være svært for mig at sige med så få informationer.

Jeg tænker at hvis han stadig virker lige så interesseret i dig nu, som før i sov sammen, så vil jeg gætte på at han godt kan lide dig, men du må ikke hænge mig op på det(:

  • Anonym, 21 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat