Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Første skridt

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa pige i 9 klasse, det er en træls situation det kender jeg godt. Men du kunne prøve at sprøge om han ville mødes på jeres skole fx en weekend bare jer to og så se hvordan det går? Hvis det er for grænseoverskridende kan du også prøve at give ham nogle hints om at du faktisk rigtig godt kan lide ham. Hvis det heller ikke er noget for dig kan du prøve at skrive til ham om hvordan du føler, fx “hej, *hans navn* jeg har gået og tænkt over noget og jeg synes du er virkelig sød, skulle vi ikke prøve at få talt sammen eller mødes en dag?” Og så med dine egne ord selvfølgelig. Men hvis det heller ikke er noget for dig er jeg helt sikker på du nok skal finde på noget, med alt held og lykke.
Kh M<3

  • M, Pige, 13 år

Jeg ved næsten intet om det her, men prøv ikke at lyde for ivrig. Men ikke keep it cool i alt for lang tid fordi ellers tror han at du ikke kan lide ham. Du kunne måske shoppe med ham, gå en tur eller give ham nogle små kompliment nu og da. Man kunne også bare vente til han ville give dig et hint eller hvad man nu kalder det. Håber jeg kunne hjælpe lidt

  • P., Pige, 14 år

Jeg syntes du skulle prøve at tale med ham og bare sige det ret lige ud, og prøv at give lidt hints of hvis han ligesom giver lidt hints tilbage syntes jeg bare du skal springe ud i det

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat