Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Hvordan slår jeg op med hende?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej jeg forstår virkelig godt det dilemma du står i da jeg for lidt over et år siden havde en kæreste som jeg blev nød til at slå op med over sms for det første vil jeg sige til dig at jeg synes det er super stærkt at du godt ved at det er dårlig stil ikke at sige det face ti face for sms er den lidt “nemme” løsning mange tager selvom de lige så godt kunne sige det face ti face vis det var mig tror jeg enten jeg ville ringe og sige eller skrive i en sms at “jeg på det seneste ikke har haft de samme følelser for hende og du derfor gerne vil slå op med hende og det ikke handler om noget hun har gjordt eller sagt men udelukkende om at du ikke har de samme følelser længer og så vil du ikke blive ved med at være kærester da det giver dig en følelse af at holde hende for nar og det vil du ikke for du kan stadig godt lide hende bare ikke som mere end ven” det ville jeg i vært tilfælde selv forstå hvis en skrev til mig du kan også skrive at hvis hun har nogen spørgsmål omkring det vil du gerne prøve at svare på den og så husk for gudsskyld at være sød overfor hende så hvis hun spørger hvorfor så lad vær med at skriv det har jeg jo skrevet bare svar igen håber du kan bruge mit svar

  • HM, Pige, 20 år

Du kan prøve at spørge hende om hun vil mødes personligt face to face og så kan du tænke over ag sige det på en måde der ikke gør hende ked af det<3 eller kan du finde hjælp hos dine forældre, tætte venner eller søskende
Håber af jeg hjalp😉

  • Den hjælpende ven, Pige, 14 år

Hey smukke. jeg ville sige du skulle ringe til hende. men tror bare du skal sige det som det er og sige hvordan du har det. Hun vil selvfølgelig blive ked af det. Det er der ik nogen der kan stoppe hende fra og det skal hun selvfølgelig også have lov til så du skal ik føle at det er din skyld det er bare fordi hun elsker dig så meget. Hvis hun synes det er pisse hårdt at slå op med dig så sig til hende at i stadig godt kan være venner (også hvis du er okay med det) bare s hun ik skal give slip på det med det sammen fra den ene dag til den anden.

  • Jeg er her for dig, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat