Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Muslim med et crush

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej

Kan se at du har det lidt svært ved at du er forelsket i en dreng. Og at det her handler om religion så vil forsøge at træde sikkert.

Det er sådan at her i Danmark må man blive forelsket i hvem man har lyst til og være kærester med. Det kan ingen bestemme over dig lovligt. Jeg ved så lidt om din religion og at den på nogen punkter kan være lidt forvirrende for en ung pige. Men det jeg vil frem til er at du har ret til at være forelsket og være kærester med selv, hverken Allah eller dine forældre må bestemme for dig. Om drengen er muslim eller ej. Det burde ikke være et problem. Lovmæssig er det ikke et problem her i Danmark

Ang at skuffe nogen så tænker jeg bestemt at hverken Allah eller dine forældre bliver skuffet. De elsker dig deres datter og kan se du siger de er strenge og vil have du er perfekt. Jeg kan ikke vide hvordan dine forældre er som mennesker. Men syntes du virker som en stærk pige og du kan måske tage en snak med din mor om dine tanker. MEN du skal vide at uanset hvad dine forældre siger har du rettigheden til at selv bestemme hvem du er forelsket i og er kærester med. Det er en ting jeg vil have du ALDRIG glemmer.

Håber det kommer til at gå godt.

  • Ava, 8 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat