Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

mundlam

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 16 år

Jeg har selv prøvet noget af det samme som dig. Jeg tænker, at en måde at du kunne undgå at blive mundlam på er at øve dig foran spejlet og forestille dig, at du taler med ham. Dette ville måske være en start på at bygge din selvtillid op, samt styrke dine taleevner foran ham og andre personer du har det på samme måde med.

  • Vanessa, 22 år

Hej pige på 16 år

Det er helt normalt at føle sig intimideret af ens crush, tro mig det sker for næsten alle! Du kan prøve at snakke med nogle af hans venner som start. Det gør det nemt for dig at finde ud af hvad han kan lide at tale om, og måske kan hans venner wingman dig 😉 Det er aldrig nemt at snakke med nogle man godt kan lide, men når man gør det føles det fantastisk! Bare kast dig ud i det 🙂

  • Rodrickssimp, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat