Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

muligvis forelsket i min ven

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Du er forelsket i din ven 🙂 I kan allerede være gode venner, så måske I også kan være gode kærester? Jeg ville ikke selv turde bringe det op, men hvis jeg turde i sådan en situation ville jeg gøre det:)

  • Anonym

Hej det lyder svær hved du om han er vild med dig.hvis ikke så prøv at se om i ikke bare kan være gode venner selvom det er svært.men du skal hvide at det er helt normalt at blive vild med en ven.🤗

  • Anonym, Pige, 12 år

Hej. Jeg kan godt forstå din irritation, men hvis du er klar til at have en kæreste så synes jeg at du måske bare skulle prøve at snakke med ham om det. Bare så du ved om han har den samme tanke om dig.

  • Anonym, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat