Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Møgdom?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Jeg sunes du skal værre ærlig over for din kæreste, hvis han ikke har det fint med det fortjener du bedre❤️

  • Kattepigen, Pige, 12 år

Nogen går op i on man er jomfru, mens andre ikke gør. Jeg tror ens familie/tro/religion har meget at sige her. Nogen vil sige man er gammeldags, for at tænke at en pige ikke må have haft sex før bryllupsnatten.

Nu det kun godt 7 år siden jeg var på din alder, men der er sket meget i vores samfund i dag med Metoo. Jeg tror derfor at drenge går mindre op i det i dag, end det gjorde for 7 år siden, og selv den gang var det forskelligt hvad man hørte. Generelt er mit indtryk fra den gang, at hvis drenge gik op i det. Så handlet det mere om frygten for forventninger.

Nu siger du at du har haft sex, fortæller du ham det, så tænker han måske “nå nej, bare hun ikke synes jeg er dårlig”

Du siger alle udover ham, ved du har haft sex, og du har haft det med en af hans venner. Det endnu mere grund til at du skal sige det til ham. For finder han selv ud af det, så tager han dig i at lyve. Forestil dig du var ham, hvordan vil du have det med at han lyver?

Fortæl ham sandheden og sig du var bange for han reaktion, så du kom til at sige noget dumt. Fortæl ham det ansigt til ansigt, fortæl du elsker ham, og at hans ven er fortid. Husk kondom, så i kan gøre det, hvis samtalen skulle ende ud sex. Selvom jeg synes man skal vente, og gøre det af kærlighed og lyst, og ikke bare lyst alene.

Håber det kan bruges ❤️

  • A, Pige, 22 år

Hej pige 15 år

Jeg tror ikke din kæreste vil blive ked af du har mistet din mødom, men han bliver nok ked af du har holdt noget skjult for ham. Han vil før eller siden også finde ud af du har mistet din mødom, hvis han også snakker med de andre der ved det.

Håber det kan bruges

  • Anonym, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat