Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Møg forelsket

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Det er mega skønt at være forelsket, og det virker også til, at han synes, du virker sød, og det er mega godt. Når man er forelsket, tror jeg også, man kan blive lidt mere genert, end man ville være overfor en veninde, og det virker i mine øjne helt normalt, fordi man ofte kan få den slags naturlige reaktioner, når man er forelsket. Man ved sommetider ikke, hvordan man skal handle og reagere, hvilket jeg også selv kender til. Men når du skriver, at du så inderligt gerne vil tale med ham, er det selvfølgelig muligt at arbejde med og gøre noget ved, og det er der flere metoder til.

– Du kan derhjemme prøve at gennemgå, hvad det er, der gør, at du ikke kan få ordene ud af din mund. Hvad er det, der kan ske? Er det, hvordan han vil reagere? Hvad han vil synes om dig? Hvad du selv vil tænke? Ved du ikke, hvad du skal sige til samtalen?
– Tag en dyb indånding, saml modet op. Drengen har sikkert også en usikkerhed omkring at snakke med dig. For selvom han siger hej, er der nok også en tvivl i ham. På den måde har I noget tilfælles, at I begge ikke kender hinanden så godt endnu, og det kan vel være en slags tryghed for dig, at du ikke står alene – han har sikkert også en masse, han tænker over.
– Prøv at tage din forelskelse afslappet og naturligt, ikke vær bange for at tage chancer, for de chancer, som vi tager, er med til at give os styrke, erfaringer og rykke os som personer. Derfor skal du også bare være åben omkring det. Prøv at finde noget naturligt at snakke om, se situationen an. Man kan altid bruge det trick, at hvis man ikke har så meget at sige, kan man spørge ind til personen og personens interesser. Derudover – så er det jo også en god måde at lære hinanden at kende på.
– Du kan også spørge en veninde, et familiemedlem, som f.eks din mor, hvis du har en søster, og de har måske gode tips og råd til dig. Hvis du ikke kan lide at snakke med ham alene i starten, kan du også sørge for at have dine veninder lidt med i samtalen, så I står sammen. Det kan du jo gøre her og der, hvis det passer dig bedst, men selvfølgelig er det også en god ide at lære at stå på egne ben. Det kunne måske bare være et slags løft, en bund, som du selv kan bygge videre på – hvis du forstår.
– Tænk ikke for meget over det, bare tag chancen! Jeg kender fra mig selv, at man godt kan gøre noget meget større i sit hoved, end det nødvendigvis behøver at være. Det er helt normalt, men det kan selvfølgelig være besværligt. Derfor skal du bare sige hej og smile, ikke tænk for meget over det.
– Husk at være selvsikker. Vær god ved dig selv, ros dig selv, tro på dig selv! Bare vær dig selv, for det er netop den, han er faldet for. <3

Jeg håber, du kunne bruge nogle af mine råd. (Undskyld for den lange tekst, men tænkte, at jeg bare lige ville finde en masse forskelligt til dig, og så kan du eventuelt afprøve nogle af tingene, haha - alt efter, hvad der passer med dig).
Mange gange held og lykke med det hele. <3

  • Camse, 14 år

Jeg synes du skal skrive til ham, “Hej jeg synes du er virker sød så og jeg vil gerne lære dig bedre at kende” hvis der hvor du bor er en park eller en fodbold bane så spørg om i kunne mødes efter skole og snakke lidt, og spille lidt bold
håber mit råd vil hjælpe dig lidt 🙂

  • Vil altid hjælpe, 12 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat