Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mødes?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

hej det er modigt du tør at skrive herind. jeg syntes hvis du ikke er så tryg ved at mødes med ham i første omgang kan du fx. spørge om han vil være med til at facetime eller noget i den stil så du har en lille fornemmelse af hvordan han reagerer og hvis det så er kan i jo aftale at mødes helst et sted hvor der er folk rundt omkring den første gang som på en gågade eller ved en cafe hvis du vil men husk du skal ikke gøre noget du føler dig tvunget til. håber det kommer til at gå godt.

  • and, Pige, 14 år

Jeg synes at det er mega fedt at du har mødt en dreng der gør dig glad. Jeg synes personligt ikke at der er noget galt i at mødes, men jeg synes at du lige skal informere nogen om hvor du er og hvem det er du er sammen med inden, og eller kan han jo bare komme hjem til dig? Men Anyway der er ikke noget galt med at mødes med ham overhoved. Held og lykke med det

  • Anna, Pige, 13 år

Hej:))
Jeg har gjrodt det samme som dig. og jeg vil sige du godt kan gøre det men af egen erfaring syntes jeg du skal vent lidt måske.

  • Ukendt:)), 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat