Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Møder hende faktisk!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig. Jeg tror du skal passe på med at tro “for meget”. Selvom hun har sagt hun godt kunne lide dig, så skriver du jo det var for nogle måneder siden. Det kan jo også være hun er helt væk i dig haha. Men synes du “bare” skal prøve at slappe af, og tage det som om i har kendt hinanden lang tid, og så bare sig noget sjovt, så det ik bliver akavet. Og så har hun jo nok de samme tanker;) håber det hjalp lidt, Ka engtlig heller ik finde ud af sådan noget men ja

  • Anonym, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat