Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Ka vi bli til noget ? (ka han lide mig)

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14. Tror faktisk mest det handler om at få sagt noget, for ja det er da normalt at man driller lidt hindanden både som dreng og pige. Men måske også hvordan du føler, om du har lidt følser for ham eller om du mere ser de her små søde ting han gør som noget venskabligt eller om du helt ærligt får sommerfugle i maven når han gør de der ting. Held og lykke

  • M, Pige, 14 år

hej, du kan prøve at snakke med ham eller adde ham på snap se om det hjælper 💗. knus pigen

  • a, Pige, 13 år

I kan prøve at snakke med hinanden og hvis du godt kan lide ham så ikke være bange for at sige det håber det kommer til at gå godt knus pigen.

  • R og C, Pige

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat