Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min veninde tror at jeg kan lide hendes kæreste

Min veninde tror jeg kan lide hendes kæreste

og jeg kan ikke lide ham men det tror hun

hvad kan jeg gøre.

Mine andre venner tror også jeg kan lide ham

så der bliver delt rygter

hvordan stopper jeg det

Pige, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 12 jeg kan godt se det ikke er rart men prøv og snakke med din veninde og prøve at forklarer det ellers så prøv at snakke med enten din lære eller din forældre eller nogen andre voksne håber det virker🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷🩷

  • Anonym🐎, Pige, 9 år

Klassisk preteen drama fortæl hende og alle som keder sig så meget at det er vigtigt for dem at du ikke kan lide ham og hvis de bliver ved efter det så er de ikke det vær i disse år er venner folk som kommer og går pludselig har du en bff og så har du ikke fordi den slags sker og selv hvis du havde siger det meget om dem at de ikke ville stole på dig nok til at tro på at du ikke ville gøre noget held og lykke xoxo

  • Forvisforminalder, Pige, 12 år

Hej søde

Jeg synes først og fremmest du skal fortælle hende hvordan du har det med at hun beskylder dig for sådan noget. Hvis hun ikke stopper med at beskylde dig, synes jeg du skal tage snakken op med en lærer eller forældre.

Du siger at dine venner deler rygter om dig, og det er bare ikke i orden. Jeg synes også at du skal fortælle dem at du ikke bryder dig om den slags, og så skal du måske overveje at finde nogle bedre venner, hvis de ikke stopper.

Jeg kan godt forstå at det ikke er rart, men ens venner skal ikke gå og gøre dig ked af det!

Held og lykke <3

  • TJ, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat