Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mit første kys

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej.
Jeg har prøvet noget ligende. Har også bare lyst til at kysse ham, men hvordan? hvornår? Da jeg selv er en pige, og har en fornemmelse af hvad en pige godt kunne tænke sig, omkring et KYS. Hvis jeg var dig, ville jeg trække hende til siden, eller i hvert fald sørge for, at der ikke er nogen der kan se jer. Måske et sted hvor både du og hun føler sig tryk. Istedet for bare at kysse hende, skal du måske prøve at fortælle hende, hvordan du har det med hende, hvad du føler for hende. For en pige, er det meget, hvis en dreng tør indrømme sine følelser overfor hende. Når/hvis du så har fortalt hende dine følelser for hende, må du lytte til hvad hun har at sige. Specielt om hun også kan lide dig. Hvis hun føler det samme som dig, skal du HELT KLART kysse hende.

  • Anonymous, 14 år

Jeg syntes du skal gå hende i møde, sige hej og så inden hun spørg “hva’ så?” “Hvordan går det” eller hvad hun siger… Derefter syntes jeg bare du skal kysse hende og så ser du da bare hvad hun siger til det. Bare et råd fra en pige der har lidt erfaringer med det.. Selvom jeg kun er 12 men ja… Jeg har mine erfaringer xD

  • MCG03, 12 år

Jeg synes i skal gå om bag skolen eller bare et eller andet i skal kigge hinanden dybt i øjnene og så kig på hendes læber hvis hun slikker sig rundt om læberne så gør hun klar og så er det din tur efter hun har slikket sig på læberne så kig hende i øjnene så kigger hun på fine læber også slikker du dig om læberne også i øjnene og så gør det håber du kunne bruge mit RÅD??

  • Den der pige, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat