Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mit crush tager på efterskole

Jeg er en dreng på 15, som går til spejder.

Der er den her pige jeg har været vild med i noget tid

og jeg har gerne ville fortælle hende hvordan jeg føler for hende

men jeg nåede det ikke inden hun tog på efterskole

og nu ved jeg ikke hvad jeg skal gøre.

Mvh Dreng på 15

Dreng, 15 år
Svar fra andre

Børn

Du kan skrive til hende. Ved ik om du har hendes nummer. Men skriv at du kan lide hende eller spørg om hun vil lave noget en weekend hun er hjemme hvor du så kan sige hvad du føler. Hvis du ik har hendes nummer kan du spørger hendes familie om hvornår hun kommer hjem og så komme forbi hendes hus eller et sted du ved hun vil være og så fortælle hende det. Bare vær ærlig også selvom det kan være svært. Du kan nok også få hendes nummer fra en af hendes veninder. Der er mange muligheder faktisk. Du kan også få en af dine venner til at sige det eller få en af hendes veninder til at sige det. Håber du kan bruge det her til noget.

  • Anonym, Pige, 12 år

Du kan skrive til henne at du vil mødes og så sige det hvis du tør jeg kan selv lide en og jeg ville ikke kunne gøre det

  • Anonym, Pige, 12 år

Har prøvet næsten det samme. Der var den her pige, som jeg havde været meget forelsket i sidste halvdel af 9. men jeg var alt for genert til at sige det til hende og da vi gik ud af 9. skulle hun på efterskole og jeg skulle direkte i gymnasiet. Som dig nåede jeg heller ikke at sige noget til hende. Så var der den her fest, jeg vidste at en af hendes veninder skulle til, så jeg spurgte om ikke veninden ville tage hende jeg var forelsket i med til festen. Der tog jeg så mod til mig og fik sagt hvordan jeg følte. Og deet… virkede! Vi er stadig kærester! Så sådan gjorde jeg, men ellers ville jeg helt klart også foreslå noget af det, som de andre skriver ovenover.
Held og lykke😉

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat