Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mit crush skrev søde til mig!

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige.

Nu vil jeg ikke give dig falske forhåbninger, men han virker ret vild med dig;).
Tag det som det kommer men prøv at være lidt mere flirtende, ikke mega men skrug lidt op for det.
Som du sagde kunne det godt være at det bare var for sjov eller hans ven lige snuppede mobilen, så derfor skal du ikke give den helt maks endnu.

Good luck!

  • Kdndn, Pige, 15 år

hej:)
jeg ville passe på med at tage det til mig for hurtigt og regne med at han kan lide mig fordi nogle drenge skuffer virkelig en!! men han lyder super sød og hvis han virkelig giver dig den opmærksomhed må der jo være et eller andet i klemme.
kh n

  • Anonym, Pige, 15 år

Okay tak for det. Jeg føler også at vi har flirtet lidt sammen. Problemet er bsre nu at vi i går med vores vennegruppe kom totalt op st skændes. Og nu hader mine veninder ham for sygt. Og de er ligesom de eneste jeg har. Så jeg prøver bare at glemme ham da de hele tiden snakker om hvor fucking nederen han er. Og jeg kan godt selv lidt se det men han er helt anderledens når det bare er mig og ham. Og det er vildt nederen for kan han ikke vare være såd hele tiden. Men jeg føler ikke jeg kan flirte vidre med ham når mine eneste veninder hader ham for så er jeg bange for at de vil kalde mig fake osv. så jeg prøver at glemme ham selvom det nok er noget af det hårdeste jeg går igennem lige nu. Heldigvis sidder jeg der hjemme hele dagen hver dag pga karantæne. Så jeg skal heldigvis ikke se ham i øjnene hver dag hvilket redder mig lidt. Og det værste er at jeg virkeligt gerne vil det her med mig og ham men. Jeg kan ikke mindste mit eneste venskab. Og hvis det så ikke ender med at gå med ham så har jeg ingen tilbage.

  • Pigen der skrev brevet, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat