Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mit Crush Har Fået En Kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

du kunne ikke havde været hurtigere, jeg tror at det er skæbnen at du skulle vente, måske skal i bare vente til jeres tid kommer og det gør den nok hvis bare du holder fast. det skal nok gå, held og lykke.

  • sagitaurus, Pige, 14 år

Altså det kan være han slet ikke har en kæreste, men siger det for at gøre dig jaloux? Det ved man aldrig jo, men ellers er det bare underligt at han går fra at kunne lide dig og finde en ny så hurtigt.
Sig hvad du føler og hvad du vil det er det bedste😊held og Lykke!

  • Anonym, Pige, 14 år

hej, er ked af at sige det hvis han har fået en kæreste så er han nok ikke vild med dig): eller det kan da godt være han er en player det håber jeg da ikke, synes du skal tage det stille og roligt og accepter det men det er en ting du ikke må du må ikke hade ham fordi det kan jo sagtens være dig der har misforstået noget…men det kan jo også være at du har gjort ham jaloux og så vil han bare gerne gøre dig jaloux, men det jeg ville gøre det er at se det på den lyse sidde og tænke at han ikke er noget vigtig for dig men du skal bare ikke hade ham…

  • Jeg vil gerne hjælpe alle, Pige, 14 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat