Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

mit crush har en kæreste

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14 år

Jeg kan godt forstå dig… Nu ved jeg ikke hvor længe du havde kendt ham, før du fandt ud af at du kan lide ham, men hvis du ikke kendte ham længe er det normalt, at du ikke vidste at du kan lide ham. Jeg synes du skal fortælle ham hvad du føler, selvom han nu har en kæreste.

  • Pige der altid vil hjælpe, Pige, 14 år

Hej du,

Jeg ville bestemt ikke fortælle ham det. Hvis han er i et forhold, kan det godt ødelægge det for ham og hans kæreste, og det skal man aldrig gøre. Han har jo nok følelser for hans kæreste, og de kommer nok ikke til at ændre sig, bare fordi du fortæller ham det, og så er det lidt egoistisk at ødelægge et forhold;)

Jeg har været i samme situation, og jeg ventede simpelthen bare til, at de slog op. Det lyder nok som et dårligt råd, men det er det eneste, du kan gøre lige nu. Og så kan du ellers give den fuld gas, når de har slået op. Der gik et halvt år, før mit crush slog op, men nu er vi kærester.

Håber, at du kunne bruge det til noget.

Mange hilsner mig.

  • :), Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat