Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

mit crush hader mig

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Vis han ikke vil dig lige så meget som du vil ham så er han ikke det vær, du skal nok finde en❤❤❤

  • Pige, Pige, 13 år

hej:). Jeg vil starte med at sige Ja, han har opført sig mærkeligt overfor dig men gjort det klart at han ikke vil have noget med dig at gøre. Det er sygt vigtigt at du respekterer det! Det kan være vildt grænseoverskridende for ham hvis du fortsætter selvom han ikke har lyst, det kaldes for stalking. For at du ikke skal skrive mere til ham synes jeg at du skal be dine forældre om at tage din mobil i et par dage. Hvis det ikke virker bliver du nød til at snakke med nogen omkring det det kunne være en lærer, skolespykolog, dine forældre eller en anden du er tæt knyttet til. Det er vildt vigtigt at du stopper når han ikke har lyst!
– djbgv

  • djbgv, Pige, 15 år

Hej!
Tro mug! Jeg står faktisk lidt i samme situation. Jeg er en meget social pige som elsker at skrive til folk som jeg godt kan lide. Jeg ville komme videre hvis jeg var dig. Du er alt for god til ham vil han vil blokere dig. Hvis i kender hinanden ville han jo vide st du er en social pige. Men måske skulle du komme videre og måske finde en anden som rigtig gerne vil skrive meget med dig også? 🙂
Hel og Lykke!!

  • Guurrrlll, Pige, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat