Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mistet mit crush og min bedste veninde

Hej,

jeg er en dreng på 12 år
og har lige været til klasse fest
hvor jeg kyssede lidt med mit crush.

Da jeg så fortalte det til min bedste veninde
blev hun virkelig sur på mig
og nu vil hun ikke snakke med mig mere.

Jeg fandt så ud af at det var på grund af
at hun havde et crush på mig,
men hvordan skulle jeg kunne vide det.

Hjælp.

Den en 12 årig dreng

Dreng, 12 år
Svar fra andre

Børn

Hun er selv ude om det. Så ikke tænkt på hende den anden

  • Hi Boch ej, Pige, 14 år

Altsååå, hun har jo ikke ret til, at være sur på dig, fordi at du kyssede med dit crush, når hun ikke havde sagt at hun Selv kan lide dig. Selv hvis hun havde fortalt dig det, ville hun ikke kunne bestemme hvem du kysser med.

Så endten må hun se at komme over det, eller også må hun sejle sin egen sø.

  • Anonym, Dreng, 16 år

Hej. Det første er nok at ikke tro det dig som har gjordt alt forkert for det har du ikke. Men har prøvet det før og det virkede for mig at gå hen til hende og tage din hånd på hendes skulder og gik hende i hendes øjne og sig “Det var ikke meningen og jeg fortryder det håber vi stadig kan snakke sammen”. Håber mit svar hjalp 🙂

  • Anonym, Dreng, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Venner, veninder eller ensomhed

Venner er noget af det allerbedste! Men hvad gør man, hvis man er blevet uvenner med sin BFF? Hvis I er kommet op og skændes og der er drama, så kan det gøre en rigtig ked af det. Hvordan løser man så konflikten og bliver venner igen?

Måske har du en ven, som går igennem en svær periode? Fx oplever skilsmisse, sygdom i familien eller kærestesorger. Hvordan kan man så hjælpe sin ven bedst muligt?

Nogen gange kan kærlighed også påvirke venskaber. Hvad hvis man bliver forelsket i sin bedste ven? Skal man sige det eller håbe det går over? Og hvad hvis dig og din ven har det samme crush? Eller hvis du kommer til at kysse med din vens kæreste?

Det kan også være, du ikke har nogen venner eller ikke særlig godt kan lide dem du har? Måske du bliver holdt udenfor eller mobbet? Måske du føler din ensom og alene og ikke føler, du kan være dig selv.

Få svar på spørgsmålene ved at læse gode råd om hvordan du kan løse konflikter med dine venner eller få råd til, hvad du kan gøre, hvis du er forelsket i din ven. Du kan også se videoer og få tips til, hvordan du får nye venner eller du kan læse breve fra andre børn, og se hvilke råd de har fået.

Bekymret for din ven? Få flere råd til, hvordan du kan hjælpe

Har din ven fortalt dig, at der er noget, han eller hun synes er svært? Har du lagt mærke til, at din ven opfører sig anderledes end normalt? Eller er der noget helt tredje, der gør, at du bekymrer dig?

Der er mange forskellige måder at vise på, at man er ked af det. Nogle er ikke bange for at fortælle det. Mens andre holder det hemmeligt.

At gå rundt med nogle svære tanker skal ikke skjules. Men nogle gange kan det være svært at få sagt højt og gjort noget ved.

Det er derfor rigtig rart med gode venner. Venner kan hjælpe os, når vi er kede af det og få os i godt humør igen. Men husk på at når man er barn, er det aldrig dit ansvar at sørge for, din ven bliver glad igen. Det er de voksne, der skal træde til.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat