Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mister jeg ham ved at sige det?

Hej er en pige som har et lille drenge problem.

Har en rigtig god ven som jeg har kendt i okay lang tid, Her på de sidste er jeg begyndt at få sommerfugle i maven når jeg tænker på ham og er lidt bange for jeg har et lille crush på ham.

 

Fandt ud af her for leden at han havde noget med sign ex-kæreste og jeg blev mega jaloux. Snakkede så med hende her ex-kæresten og hun fortalte mig meget om deres forhold og såden noget, hun spurgte mig om lidt råd og jeg prøvede lidt at tale hende væk fra at få noge med ham…

 

Efter noget tid fortalte jeg hende så at det alligevel var lidt svært for mig…

 

Bryder mig ikke om hende og syntes SLET ikke han fortjener en som hende..Hun har gjordt mange dumme ting og syntes bare at det er søndt han bliver involveret ind i det.
 

 

Har jeg et crush på ham eller er det bare min hjerne der f@’*er med mig? Skal jeg fortælle ham hvad jeg syntes om alt det her? Er det mig som et crush der taler eller mig som en overbeskyttende ven?
 

 

Hilsen den meget forvirrende pige

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Hej pige.
Jeg står i samme situation lige pt.
Jeg er blevet vild med min bedsteven, men han kan li en anden. Jeg føler mig så tåbelig! Jeg ved ikke om hun kan li ham… Og jeg gider enlig heller ikke vide det.

Jeg ved det måske er lidt groft, men de er jo ikke kærester, så jeg synes sagtens at du han flirte med ham. Prøv at give ham nogle tegn, så kan det være han får sine øjne op for DIG! Det er det jeg går og håber på…
Det nytter ikke noget at spilde din tid på at være vild med ham, hvis han bare sådan slet ikke er vild med dig. Så flirt løs!

Tag en snak med ham! Hvis i er så! gode venner, så forstår han det!
Jeg tør ikke, snakke med min bedsteven om det, men det fordi jeg er bange for hvad han siger. Selvom jeg er sikker på han forstår det! Han er bare alt for dejlig til at jeg gider at satse og miste ham.

Jeg har tænkt mig at snakke med hende han er vild med. Jeg vil forklare mine følelser, spørger om hun har de samme for ham…

Håber det kan hjælpe<3

  • Hjælper, 14 år

Jeg syndes at du skal fortælle det som det er, hvad kan der ske, Vis han ikke taler med dig mere er han ikke god for dig. Håber du kan bruge rådet 😀

  • Også forvirret pige, 11 år

Jeg synes bare du skal fortælle ham det!.
Men kan du prøve at ignorer det der med hans ex-kæreste?.
Det kan måske såre ham!.

  • Greenie, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat