Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mister jeg ham ved at sige det?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige.
Jeg står i samme situation lige pt.
Jeg er blevet vild med min bedsteven, men han kan li en anden. Jeg føler mig så tåbelig! Jeg ved ikke om hun kan li ham… Og jeg gider enlig heller ikke vide det.

Jeg ved det måske er lidt groft, men de er jo ikke kærester, så jeg synes sagtens at du han flirte med ham. Prøv at give ham nogle tegn, så kan det være han får sine øjne op for DIG! Det er det jeg går og håber på…
Det nytter ikke noget at spilde din tid på at være vild med ham, hvis han bare sådan slet ikke er vild med dig. Så flirt løs!

Tag en snak med ham! Hvis i er så! gode venner, så forstår han det!
Jeg tør ikke, snakke med min bedsteven om det, men det fordi jeg er bange for hvad han siger. Selvom jeg er sikker på han forstår det! Han er bare alt for dejlig til at jeg gider at satse og miste ham.

Jeg har tænkt mig at snakke med hende han er vild med. Jeg vil forklare mine følelser, spørger om hun har de samme for ham…

Håber det kan hjælpe<3

  • Hjælper, 14 år

Jeg syndes at du skal fortælle det som det er, hvad kan der ske, Vis han ikke taler med dig mere er han ikke god for dig. Håber du kan bruge rådet 😀

  • Også forvirret pige, 11 år

Jeg synes bare du skal fortælle ham det!.
Men kan du prøve at ignorer det der med hans ex-kæreste?.
Det kan måske såre ham!.

  • Greenie, 13 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat