Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mistede følser

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Vi gik på efterskole sammen i 2 år og vi er begge begyndt på forskellige uddannelser så kan ikke rigtigt putte med hende og vise hende hvor meget jeg elsker hende da vi bor 45min væk fra hinanden og vi ikke har tid efter skole…

  • Anonym, Dreng, 16 år

Du skal ikke plage hende. Du skal bare sige det som det er så er tingene ik op til dig så skal du bare vente på hvad hun svare. Vis det ikke går så må du prøve at glemt hende fx fokuser på vennerne gøre noget du ik har gjordt i lang tid være mere sammen med familien det tror jeg alle vil blive glæde for. Efter hånden vil du glemme hende.

  • Kikki, 14 år

at vise du elsker hende kan sagtens være en besked:) fx. hvor meget du holder af hende, en simpel godnat/godmorgen besked, “hvordan var din dag?”, “har du nogle planer”, eller lytte til hendes problemer og hjælpe hende. selvom det virker meget enkelt, så betyder det meget!
i kunne også tale? om aften? fortælle hende hvor dejligt det er at høre hendes stemme…?
det virker måske besværligt at have et forhold som er… “langtvæk fra hinanden?” men de forhold er altid de stærkeste:>
– mig igen

  • pigen, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat