Brev

Mistede følser

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Vi gik på efterskole sammen i 2 år og vi er begge begyndt på forskellige uddannelser så kan ikke rigtigt putte med hende og vise hende hvor meget jeg elsker hende da vi bor 45min væk fra hinanden og vi ikke har tid efter skole…

  • Anonym, Dreng, 16 år

Du skal ikke plage hende. Du skal bare sige det som det er så er tingene ik op til dig så skal du bare vente på hvad hun svare. Vis det ikke går så må du prøve at glemt hende fx fokuser på vennerne gøre noget du ik har gjordt i lang tid være mere sammen med familien det tror jeg alle vil blive glæde for. Efter hånden vil du glemme hende.

  • Kikki, Pige, 14 år

at vise du elsker hende kan sagtens være en besked:) fx. hvor meget du holder af hende, en simpel godnat/godmorgen besked, “hvordan var din dag?”, “har du nogle planer”, eller lytte til hendes problemer og hjælpe hende. selvom det virker meget enkelt, så betyder det meget!
i kunne også tale? om aften? fortælle hende hvor dejligt det er at høre hendes stemme…?
det virker måske besværligt at have et forhold som er… “langtvæk fra hinanden?” men de forhold er altid de stærkeste:>
– mig igen

  • pigen, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?
Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere
Chat
Chat