Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Mine venner er altid imod mig…

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hey(:
Jeg kender godt det når det føles som om vennerne altid går imod en, det er virkelig nederen. Jeg er nok ikke så god til at give råd men hvis det var mig ville jeg nok bare starte med at lidt efter lidt fjerne mig fra dem, altså ikke direkte ghoste dem men bare lidt efter lidt begynde at spille mindre sammen med dem, altså som sagt er jeg ikke særlig god til at give råd lmao men håber du kan bruge det. Også med dit chrush – du behøver jo ikke at fortælle alt til dine venner, jeg kan godt se at det er rart at nogen ved det men altså hvis de alligevel bare vil være negative synes jeg honestly ikke du skulle fortælle det til dem. Nå men håber du kunne bruge noget af det, hav en god dag(:

  • (:, Pige, 13 år

Drop de “venner”, de er ikke værd at samle på.

  • Bedre venner, Pige, 15 år

Lad vær med at fortælle dine ‘venner’ det, da de har ikke fortjent at få det af vide. Jeg har selv gået i sådan en gruppe, men nu har jeg forladt den og fundet nogen andre at snakke med, da jeg ikke kan komme i tanke om noget der er meget værre end folk der hele tiden skal snakke andre ned, for enten at føle sig sjove eller bedre… Fortsæt med at spille med hende pigen. Det er en god måde at lære hende at kende på.

  • Anonym, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat