Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min venindes ex, hvad gør jeg?

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige på 14
Din veninde skal ikke sige hvad du må eller ej, hvis du bliver forelsket i ham her fyren, eller kæreste med ham, må din veninde overleve.:) hun bliver nok lidt sur i starten men det går nok over efter noget tid!:)
Held og Lykke
Kh mig

  • Den søde:), Pige, 12 år

Hej
Forstår godt du er bange for, hvad din veninde siger til det du har kørende med hendes ex flirt.

Men din veninde har egentlig ikke noget af sige, selvom det hendes ex flirt – det ene er at det bare har været en flirt, men det andet er man kan ikke styre sine følelser.
– så hvis både dig og fyren kan lide hinanden, så forsæt endelig det i nu har.

Men få taget en ordentlig snak med din veninde, I forhold til det hendes ex flirt og dig har kørende. Få snakket om at det er fair, hvis hun er skuffet og lidt sur. Men hun kan ikke stoppe det, da man ikke kan lyve om sine følelser. Eller stoppe dem helt, bare for at tilfredsstille sin veninde grundet det hendes ex man har noget kørende med. Og man har lavet en aftale, at man aldrig dater hiandens ex’er.
– for det er bare facts at man ikke kan slukke sine følelser.

Være dog forberedt på, at du eventuelt kan miste din veninde. Hvis hun ikke kan acceptere, at hendes ex flirt og dig har noget kørende. Og vælger at sige hun ikke kan være venner med en, som har noget kørende med hendes ex.
– men bund og grund er den “regl” med at man ikke dater ens venners ex ret latterlig. Da man ikke bestemmer sine følelser selv

Håber du har fået svar – held og lykke

Vh C

  • C, Pige, 17 år

Hejsa,

Hvis de ikke var kærester, er han vel ikke hendes ex? Du kan eventuelt informere din veninde om det, hvis det bliver til noget, men veninder er der også til at støtte hinanden – måske bliver hun ligefrem bare glad på dine vegne!

  • Albert, Dreng, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat