Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min veninde hader mit Crush

Hej..

 

Jeg kan rigtig godt lide en fra min overgang, og er ret sikker på, at han også godt kan lide mig.

 

Jeg snakker meget om ham når jeg er sammen med min veninde, men min veninde kan virkelig ikke lide ham, og sviner ham virkelig bare til når vi er sammen.

Det gør rigtig ondt at hører på og lader lidt som om at jeg ikke er interesseret i ham. 

 

Kunne godt tænke mig at fortælle min veninde, at jeg godt kan lide ham, men hver gang jeg prøver ender det op med, at jeg siger at det bare var en joke.

 

Venlig hilsen Mig..

Pige, 14 år
Svar fra andre

Børn

Sig det til hende, det vil virkelig kunne gøre det nemmere for dig. Jeg tænker også at hun vil respektere det, i hvert fald hvis hun er en god veninde. Hun burde også støtte dig, og det ville nok kunne hjælpe dig.
Jeg ved godt at det måske er svært at sige, men prøv !
Jeg håber at du finder ud af noget, så du kan få snakket med ham!

  • Anonymous, 15 år

Fortæl til hende hvad du føler! Hvis hun ikke tager imod det godt,og stopper med at svine ham til. Så lad vær med at være sammen med hende?<3 Kæreste holder kun i 5 måneder, men bedstevennner holder i flere år! Hvad føler du bedst hvis i kommer op at skændtes?<3

  • Mussen!, 13 år, 13 år

har det samme problem. lad ver med at tage det så tunkt sig til hinde at du godt kan lide ham det må hun bare aksepterrer og fatte at det kan hun ikke gøre noget ved. Bum.

  • the halvblood princes, 11 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat