Brev

Min mooorrr

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa.
Jeg kan både forstå din mor og ikke forstå hende. Uddannelse er utroligt vigtigt, men det skal ikke stå i vejen for muligheden for at få et forhold med en anden. Du fortæller ikke særligt meget om drengens personlighed i brevet, hvilket er helt okay. Personligt synes jeg det gør det lidt sværere at tage en direkte stilling til hvad forholdet vil gøre ved din uddannelse. Hvis han selv går lidt op i skolen kan jeg ikke forstå din mor. Hvis han er en mere bad guy type, vil jeg kunne forstå hende lidt bedre. Så længe du kan balancere dit kærlighed liv og din uddannelse/skole, så kom sammen. Jeg tror lidt din mor er lidt mere efter dig fordi du (burde??) snart gå ud af folkeskolen og starte på gymnasiet hvor ens folkeskole karakterer betyder en del (Jeg ved ikke hvad du skal efter folkeskolen).
Så, kom sammen med drengen. Hvis i har været sammen før burde din mor kende ham. Men som jeg har sagt, sørg for at få en god balance mellem skole og dit kærligheds liv.
Håber jeg kunne hjælpe??
Mvh – Keglen

  • Keglen, Pige, 14 år

Hejsi “pige, 14 år?”
Først af alt håber vi at du har en vidunderlig dag, og nyder det gode vejr.
det er et meget, meget, meget problematisk dilemma. det er selvfølgelig altid fedt at have en lækker kæreste, men det er endnu bedre at have en god udannelse. kærester kommer og går, men udannelse vil altid være midt i dit liv. det er selvfølgelig fint, at du har det sjovt med din kæreste. det vigtigste er at du fokuserer på det der gør dig mest glad, og hvis det er begge, det jo helt fint, men også vigtigt at tænke på dine personlige behov for fremtiden.
– hav det fantastisk, knus Andrea<3

  • Andrea, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket (måske for første gang)? Ved du ikke, hvordan du flirter eller score dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven og ved du ikke, hvordan du får det sagt uden at ødelægge venskabet? Er du i tvivl, om du er rigtig forelsket eller om dit crush er vild med dig? Og hvad betyder det, når din flirt sender hjerte emojis eller når han ikke svare på snap?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger og tænker over, hvorfor det gør så ondt? Hvor lang tid det varer og hvordan du kommer videre? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det, på en sød måde?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste hellere vil ses med andre end dig. Og hvordan taler man så, om sine følelser?

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer, læse andre børns breve, få råd om kærestesorger og forelskelse, eller ved at stemme og give din mening om fx aldersforskel mellem kærester.

Kærlighed Andre der hjælper

Privatsnak

Stil spørgsmål om om kroppen, pubertet, følelser, forelskelse, kærester, sex og prævention.

Læs mere

Sexlinien

Rådgivning til unge ml 15-25 år om seksuelle spørgsmål og problemer, prævention, sexsygdomme, graviditet, nødprævention, abort m.m.

Læs mere

Voldsom Kærlighed

Voldsom Kærlighed er for dig mellem 16-24 år, som har brug for hjælp til at bearbejde dine oplevelser og leve et ungdomsliv uden kærestevold. Er det ikke dig, men én du kender, der er udsat for kærestevold, så kan du også få hjælp til at hjælpe den, du kender. Mange unge synes, at det kan være […]
Læs mere
Chat
Chat