Brev

Min mooorrr

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hejsa.
Jeg kan både forstå din mor og ikke forstå hende. Uddannelse er utroligt vigtigt, men det skal ikke stå i vejen for muligheden for at få et forhold med en anden. Du fortæller ikke særligt meget om drengens personlighed i brevet, hvilket er helt okay. Personligt synes jeg det gør det lidt sværere at tage en direkte stilling til hvad forholdet vil gøre ved din uddannelse. Hvis han selv går lidt op i skolen kan jeg ikke forstå din mor. Hvis han er en mere bad guy type, vil jeg kunne forstå hende lidt bedre. Så længe du kan balancere dit kærlighed liv og din uddannelse/skole, så kom sammen. Jeg tror lidt din mor er lidt mere efter dig fordi du (burde??) snart gå ud af folkeskolen og starte på gymnasiet hvor ens folkeskole karakterer betyder en del (Jeg ved ikke hvad du skal efter folkeskolen).
Så, kom sammen med drengen. Hvis i har været sammen før burde din mor kende ham. Men som jeg har sagt, sørg for at få en god balance mellem skole og dit kærligheds liv.
Håber jeg kunne hjælpe??
Mvh – Keglen

  • Keglen, Pige, 14 år

Hejsi “pige, 14 år?”
Først af alt håber vi at du har en vidunderlig dag, og nyder det gode vejr.
det er et meget, meget, meget problematisk dilemma. det er selvfølgelig altid fedt at have en lækker kæreste, men det er endnu bedre at have en god udannelse. kærester kommer og går, men udannelse vil altid være midt i dit liv. det er selvfølgelig fint, at du har det sjovt med din kæreste. det vigtigste er at du fokuserer på det der gør dig mest glad, og hvis det er begge, det jo helt fint, men også vigtigt at tænke på dine personlige behov for fremtiden.
– hav det fantastisk, knus Andrea<3

  • Andrea, Pige, 15 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat