Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min kærste

Kære børne telefon

min kærste og mig jar slået op idag

og jeg er helt knust

men min mor kan bare ikke firstå mig

hun er jo ikke mig

men hun kunne prøve

at bakke mig op i det

når jeg er så sp ked af det.

Pige, 10 år
Svar fra andre

Børn

Hejsa.
Jeg er ked af at sige det, men der kommer mange flere hjertesorger når du bliver en smule ældre. Du er stadig ung, men det er selvfølgelig altid okay at blive ked af det og sorget.
Jeg er helt sikker på du finder en ny en, som er meget sødere.
du er kun 10, så tag det helt med ro, ingen stress. Håber du får det bedre, og at du får snakket med din mor eller far om det.

Mvh Pige, 15 år.

  • A, Pige, 15 år

Jeg kan godt forstå du er rigtig ked af det når du og drengen har slået op. Det må føltes helt frygteligt. Jeg kan godt forstå du tænker sådan at det kun er dig og ingen andre som kan forstå.. men din mor kan måske sagtens forstå det. Hun er jo mange pr og her derfor oplevet rigtig meget i hendes liv – også kærestesorger og det er rigtig rigtigt svært .. Jeg ved godt det er svært at tænke på men prøv. Jeg ved at du kan :):)

  • S

Hejsa. Det kan godt være meget hårdt at slå op med en den fornemmelse kender jeg godt. Men bare husk at det går over igen og at du fortjener bedre. Du skal nok finde den rigtige person på et tidspunkt det lover jeg fordi at du har et langt liv at leve. Jeg håber du har fået det bedre. Husk at du er bedre ind ham smukkere ind ham. Pas på dig selv<33

  • Anonym, Pige

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat