Brev

Min kærestes forældre kan ik lide mig

Hjælp

min kærestes forældre tror alt muligt om mig

som ik er rigtigt

og de vil ik have vi er sammen

hvad skal jeg gøre

Dreng, 17 år
Svar fra andre

Børn

De skal ikke bestemme om i er sammen. Hvis i elsker hinanden , og selv har lyst så skal i også være sammen….. prøv og skriv til BØRNETELFONEN <3

  • I skal være kærester!, Pige, 14 år

Hi
Jeg synes ikke at din kærestes forældre burde snakke sådan om dig. Mit råd er at du skal snakke med din kæreste om det så din kæreste kan fortælle det til sine forældre. Så kan de måske snakke forældrene ud af det.

  • Syd, non-binær, 13 år

Halløj med dig😆

Det er selvfølgelig ikke fair at kærestens forældre siger en masse ting om dig, hvis ikke det er hold i det, nu ved vi jo selvfølgelig ikke ved der bliver sagt men min umildbare erfaringer siger at det muligvis kan komme på baggrund af førstehåndsindtryk – dog stadig ikke iorden.

Hvis jeg var i din situation, ville jeg bund ærligt sætte mig ned med kæresten og forældrene, ligge kortene på bordet og ærligt få snakket med dem om hvordan du har det, det er den eneste måde hvorpå de bliver klogere på dig og finder ud af at deres “teori” ikke holder stik.

Ved det kan være svært, men tror den bedste løsning er at tage tyren ved hornene.

  • 🌈🏳️‍🌈, Pige, 18 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat