Sådan kan du kontakte BørneTelefonen

Brev

Min kærestes ex

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej med dig! Tak for dit brev:) jeg kan se du virker meget bekymret. Men der er ikke noget vi som sådan kan sige.. altså jeg kan ikke bare sige “hvis du nu… så sker det og det…” for du var ikke inde i hovedet på hende da hun gik i seng med ex’en.
Det værste du kan gøre er at kalde hende for billig eller spontan.
En pige kan godt have svært ved at give slip på en dreng, og har derfor nogle gange nemt ved at lade sig forføre. Jeg syntes du skal tage en snak med hende! Sige til hende at den historie hun fortalte har sat nogle tanker i gang oppe i dit hovede, som du ikke helt kan finde rundt i.
Og fortæl hvad du føler:)
Håber det hjalp.

  • Anonym, Pige, 16 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Ring

Ring til bisidningen på nummer 35 55 55 56.

SMS

Send SMS til BørneTelefonen på nummer 116111.

Ring

Ring til BørneTelefonen på nummer 116111.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat