Brev

Min kæreste tør ikke fortælle at vi er sammen

Læs hele brevet
Svar fra andre

Børn

Hej pige 12 år

Jeg synes det lyder dejligt du har fået en kæreste. Det lyder til din families holdning til homoseksuelle er meget respektfuld og det ikke betyder noget for dem. Det kan være det er et meget stort skridt for din kæreste og hun er bange for helt at miste sin familie. Jeg synes du skal snakke med hende om det, og tage hjem til hende(selvfølelig når i har aftalt det) hvor de møder dig, så de kender dig som person, men ikke bare den lesbiske kæreste. Så ved de også det er nogle helt normale og dejlige mennesker der er homoseksuelle. Husk at give hende til hvis hun har brug for det.

Håber det løser sig.

  • Anonym, Pige, 16 år

Tillykke søde,
Hvor det dejligt du har fundet en, som du elsker. Nu ved jeg ikke hvor gamle hendes forældre er. Men det først herover de senere år, at det med at være sammen med en af samme køn, er blevet “acceptabelt”, ikke at det ikke var det før. Der var i “gamle dage” langt større tendens til at være nedladende, grine og se støv til det.

Jeg har selv været sammen med piger, og min egen erfaring er, at det var mere acceptabelt for to piger at være kærester, end to drenge.

Det jeg prøver på at sige, at hendes forældre muligvis er fra den generation, og de holdninger de har er ikke noget man acceptere i det offentlige rum i dag.

Det vigtigste er at i lykkelig sammen.
Det kan være svært i jeres alder, at skulle høre på hvad andre siger. Men husk det kommer ikke andre ved. Jeg forstår din kæreste, jeg forstår dig.

Mit bedste råd er:
Ses med hinanden, uden ar sig i kærester så vis hendes forældre at i tætte, som gode veninder. Vis dem hvor godt i har det sammen. Lad vær med at kys foran dem, bare opfør jer som to rigtig tætte veninder, så de går hen og bliver glad for dig. Altså få dem til at kunne lide dig, ved at vis dem hvor glade i to er sammen.

Når I er nået til det punkt, hvor i begge føler, at de glade for dig. Det kan fx være de selv spørg din kæreste om i ikke skal ses i weekenden, eller om hun ikke inviterer dig over osv.

Så kan I aftale, at I fx. under aftensmaden siger det. Fortæl dem på en rolig både. Er de glade for dig, og kan de se din kæreste er glad, så vil de også accepterer det. De vil nok blive overrasket, men i sidste ende vil og skal de helst acceptere jer.

Alt held og lykke til jer begge og et sidste råd: Nyd hinanden, nu jeg godt nok gift med en mand. Men tæller jeg ikke ham med, har mine bedste forhold været med piger. Vi kan bare noget, drenge ikke forstår 😉

Kram herfra ❤️

  • A, Pige, 22 år

Har selv været i din kærestes siteon og jeg tror du kan snakke med hende omkring at det er jo deres barn og de elsker hende lige meget hvad det hjalp for mig. Held og Lykke med det ❤️

  • Rosen, Pige, 10 år

Det er ikke længere muligt at give råd til dette brev. Vil du hjælpe andre børn, så klik her

Få endnu flere gode råd om Forelskelse, kærlighed og kærestesorger

Kærlighed og forelskelse kan være det bedste, men hvis dit hjerte er blevet knust, kan det også gøre rigtig ondt!

Hvordan får man en kæreste? Er du forelsket? Ved du ikke, hvordan du flirter eller scorer dit crush? Er du blevet helt vild med din bedste ven?

Måske du er midt i et break up og har kærestesorger? Eller måske du gerne vil slå op med din kæreste – men hvordan gør man det?

Det kan også være, du er jaloux på din ven, fordi han scorede hende, du var vild med. Eller måske jalousien dukker op, hvis din kæreste er sammen med sine venner.

Her på siden kan du finde svar på spørgsmålene ved bl.a. at prøve scoreguiden, kysseskolen, se videoer eller få råd om kærestesorger og forelskelse.

Ramt af kæreste sorger? Få gode råd!

Det kan gøre så forbandet ondt at have kærestesorger! Her kan du få gode råd til, hvordan du bedst kommer igennem dine kærestesorger.

Chat
Chat
Gruppechat
Gruppechat